Styret 2018-2019

Styret 2018-2019

Navn: Tran Nguyen

Mandat: Leder


Mitt navn er Tran og jeg er på mitt siste studieår ved Universitetet i Oslo. Dette er mitt tredje år i NoPSA-styret, hvor jeg tidligere har jeg vært nestleder og økonomiansvarlig. Jeg ser veldig frem til dette styreåret!


Navn: Anh Thy Tran

Mandat: Nestleder og Liaison Secretary


Jeg er førsteårsstudent ved Nord Universitet i Namsos. I fjor var jeg lokal representant (LR) for Prodrug. Jeg syntes at NoPSA var interessant, og meldte meg derfor som nestleder og Liaison Secretary. Hovedoppgaven min er å videreformidle informasjon til LR, være bindeleddet mellom EPSA og NoPSA, og bistå Lederen.


Navn: Kenny Khang Tran

Mandat: Sekretær


Mitt navn er Kenny og jeg går på 2. året på universitetet i Tromsø. I fjor var jeg lokal representant (LR) for Placebo, og i år er jeg sekretær for NoPSA. Min oppgave handler hovedsakelig om å skrive en referat etter hver møte.


Navn: Elisabeth Pham

Mandat: Økonomiansvarlig


Hei! Jeg heter Elisabeth og går i 3. året ved Universitetet i Tromsø. Er økonomiansvarlig for NoPSA i perioden 2018-2019. Kort og omfattet så har jeg ansvaret for alt som har noe med penger å gjøre som betaling av fakturaer, lage fakturaer, lage en budsjett, finne sponsorer etc.

Navn: Lisa Nguyen

Mandat: Nasjonal Offiser


Jeg er førsteårsstudent ved Universitet i Oslo, og dermed helt fersk Nasjonal Offiser. Jobben går blant annet ut på å sitte som observatør i NFS, og ha ansvar for NoPSAs bidrag under farmasidagene. Man har også en stor rolle i å arrangere den årlige Nasjonale Kongressen – noe jeg ser veldig frem til!

Navn: Era Gruda

Mandat: National IMP-Coordinator


Jeg heter Era og starter mitt 4. år av farmasistudiet ved Universitetet i Oslo i juni 2018. Dette er 3. året mitt i NoPSA styret som National IMP (Individual Mobility Project) coordinator. På EPSA annual congress ‘18 jeg ble tildelt «Året’s NIMP - 2017/2018».