STYRET

2021-2022

NoPSA-styret 2021-2022 ble valgt inn på Nasjonalkongressen. Vi håper på et aktivt år blant de norske farmasistudentene og gleder oss til hva fremtiden har å bringe. 


Nedenfor har vi laget en kort oppsummering om hvem vi er og hvilket mandat vi har. Gå gjerne inn på LR-siden for å se hvem som representerer de forskjellige linjeforeningene i NoPSA-styret.


LEDER

David Lukas Bleich

"Hei! Mitt navn er David, og jeg er leder for NoPSA 2021/2022. Jeg studerer master i farmasi ved NTNU og begynner på masteroppgaven min i august. Dette året er jeg også sekretær i Antidot. Som leder er den viktigste funksjonen å ha det overordnede ansvaret og koordinere aktiviteter i foreningen.

 

Jeg har et mål om å fortsette arbeidet med å gjøre NoPSA mer kjent blant farmasistudenter generelt, samt få til et digitalt arrangement i løpet av mitt verv."


NASJONAL OFFICER

Elin Duyen Nguyen

"Hei! Jeg heter Elin og tar master i farmasi ved UiT. Jeg har tidligere vært med i NoPSA styret 2017-2018 som økonomiansvarlig. Etter ferdig bachelor og et par år med jobbing er jeg nå tilbake for å ta master, i tillegg med et nytt verv. Jeg har tidligere hatt andre verv i blant annet Farmasøyter Uten Grenser Tromsø. 

 

Som Nasjonal Offiser skal jeg holde et godt samarbeid med samarbeidspartnere, sponsorer og andre eksterne aktører. Jeg er også observatør for Norsk Farmasøytisk Selskap på vegne av NoPSA."SEKRETÆR

Bernt Even Moseidjord

"Arbeidsoppgavene mine som sekretær er å skrive referat og protokoll skriving, samt generelle oppgaver knyttet til orden.

Jeg synes vervet som sekretær er passelig utfordrende og behagelig. Man får god trening i organisasjonsarbeid og struktur som er ønskelige egenskaper for arbeidslivet senere. Noe av det artigste er at man får et innblikk i en større farmasiverden og får et bredt nettverk."


NESTLEDER OG

LIAISON SECRETARY

Cecilie Thanh Loan Dang

"Heeei! 

Jeg heter Cecilie, er på mitt andre studieår i farmasi ved Nord Universitet. Etter mye lærerikt kunnskap i mitt tidligere verv, fortsetter jeg nå dette året som LS og Nestleder og dette blir mitt andre år i NoPSA styret.  

 

Hovedoppgaven min er å være bindeleddet mellom EPSA og NoPSA og i tillegg hjelpe lederen og tre inn dersom leder ikke er til stede."


NATIONAL

IMP-CORRDINATOR

Marta Regine Skår

"Hei, hei! Jeg heter Marta Regine og er Nasjonal IMP-koordinator (NIMP) for NoPSA. Jeg tar bacheloren min på OsloMet og har tidligere også vært aktiv i Elixir. Dette blir mitt fjerde år i NoPSA-styret.


Oppgaven min går hovedsakelig ut på å promotere de utlyste IMP-stillingene og forsøke å etablere en IMP-utplassering i Norge."ØKONOMIANSVARLIG

Miral Alabbasi

"Hei, hei

Jeg heter Miral og studerer andre studieår på farmasi ved Universitet i Bergen. Jeg er økonomiansvarlig for NoPSA i perioden 2021-2022. Dette er mitt først år i NoPSA-styret, og jeg ser frem til nye utfordringer og bli kjent med nye folk.

 

Som økonomiansvarlig har jeg ansvar for alt pengerelatert. Jeg har arbeidsoppgaver som å føre regnskap, lage budsjetter og ansvaret for betalinger og faktureringer."MARKEDSFØRINGSANSVARLIG

Amanpreet Singh Bhambra

"Hallo, jeg heter Amanpreet og er markedsføringsansvarlig for NoPSA. Jeg studerer master i farmasi ved UiT-Norges arktiske Universitet. Dette er mitt første år i NoPSA-styret og i det kommende året skal jeg promotere arrangementer fra NoPSA og EPSA. Jeg er veldig motivert og ser frem til et flott samarbeid med det nye styret og oppfordrer medstudenter til å holde øynene åpen på våre sosiale medier."